Newsletter

Aboneaza-te sa primesti invitatii la targurile pe domeniul:

Cine suntem

Targurichina.ro este un proiect initiat de ADEL Bucuresti (Asociatia pentru Dezvoltare Economica Locala Bucuresti) cu scopul de a promova in randul firmelor din Romania targurile si expozitiile importante organizate pe teritoriul Chinei, oportunitatile de afaceri si parteneriatele locale.

Prin intermediul targurichina.ro, ADEL devine principalul promotor in Romania al marilor targuri si expozitii din China.

Asociatia pentru Dezvoltare Economica Locala (ADEL) este o organizatie non-guvernamentala, cu filiale in orasele Bucuresti si Bacau. Prin departamentele de Misiuni Economice si Programe de Finantare, oferim servicii de Business travel si Solutii de finantare companiilor care doresc sa-si dezvolte activitatea in tara si in strainatate.
Am urmarit permanent personalizarea serviciilor, astfel incat sa oferim clientilor o atentie personala si solutii optime la nevoile si solicitarile acestora.
 
Fiecare client este important pentru noi pentru ca acesta ne va recomanda in viitor. Strategia noastra este sa avem numai clienti multumiti. Oricat de dificile ar fi conditiile economice, calitatea este cea care ne sustine mereu activitatea.

Experienta

  • Peste 250 de misiuni economice organizate in toata lumea
  • Peste 12 ani de experienta in domeniul Misiunilor Economice

Performantele noastre ne recomanda cel mai bine. Vino sa afli despre ceea ce putem face pentru clientii nostri tocmai de la clientii nostri. Alege un judet al tarii, un oras cunoscut si o destinatie in care vrei sa mergi si iti vom pune la dispozitie o lista cu clientii nostri din acea zona care ne vor recomanda.
 
Aceasta este cartea noastra de vizita.